17 april 2020

Uw website leasen, hoeveel kost dat per maand?

website leasing website per maand

Deel dit artikel:

Sinds kort kunt u via www.websiteleasing.be, een dienst van Manillion, uw website leasen. U huurt in principe uw website per maand, tegen een vast bedrag. Na een leasingperiode van 2 jaar wordt u eigenaar van uw website en kunt u ervoor kiezen om deze verder bij ons te hosten, of te verhuizen naar een andere host.

Investering voor uw onderneming

Sommige ondernemers vinden het moeilijk om de totaalkost voor een volledige website in één keer op tafel te leggen. En nu zelfs meer dan anders, door de coronacrisis, is het opletten geblazen met hoge uitgaven. Wat uiteraard wel telkens belangrijk is om voor ogen te houden is dat een website een investering is voor uw onderneming. Net zoals u investeert in een winkelruimte of kantoor, investeert u in uw online aanwezigheid én daarbij het gemak om uw producten en diensten online te verkopen.

Hoeveel kost een website dan per maand?

Voor onze website leasing dienst hebben wij momenteel onze prijzen extreem verlaagd, omwille van de coronacrisis. Hiermee willen wij ook de kleine ondernemers de kans te geven om hun website te huren tegen een prijs die voor hen haalbaar is. U kunt uw website reeds leasen vanaf €39,99 per maand, met een eenmalige setup kost van €59. Naast deze starterformule bieden wij ook een zakelijke formule aan van €59,99 per maand met €99 setup kosten. Voor wie op zoek is naar een complete e-commerce oplossing met eigen webshop betaalt hiervoor €79,99 per maand met €149 setup kosten. Let op: dit zijn tijdelijke promoties!

Ontdek alle prijzen op WebsiteLeasing.be

Klik Hier

Meer te weten komen? Kom gerust met ons in contact, of lees meer op www.websiteleasing.be. Momenteel zijn de gewone website designs, zonder leasingformule, hier bij Manillion overigens ook zeer interessant geprijsd. Aarzel dus ook zeker niet om hier achter te vragen.

Deel dit artikel:

Scroll naar top