16 maart 2020

Samen Sterk – Beat Covid-19

website post Beat Covid-19

Deel dit artikel:

Ongetwijfeld werd u de voorbije dagen reeds overspoeld met berichten betreffende Covid-19. Dit zal de komende weken/maanden onveranderd blijven doorgaan. Ten gevolge hiervan wil ik uit naam van Manillion Enterprise eveneens een boodschap naar buiten brengen.

Als online onderneming is het voor Manillion, voor zover als mogelijk, business as usual en blijft het leveren van diensten met de hoogste kwaliteit een prioriteit. Tot nader order zullen briefings en overleg met (potentiële) klanten weliswaar enkel via e-mail of Skype plaatsvinden.

We willen er verder graag op wijzen dat onze klanten kunnen blijven rekenen op onze hulp waar nodig. Het is mogelijk dat er bepaalde evenementen van klanten worden afgelast of uitgesteld. Dit hebben we afgelopen vrijdagavond zelf nog ervaren toen we te horen kregen dat de GR8 International Car Show verplaatst werd naar een latere datum. In minder dan 12 uur tijd werd alle reeds aangemaakte content gewijzigd naar de nieuwe datum en layout, om de klant uit de nood te helpen.

Net zoals velen onder ons, zullen ook wij de economische gevolgen dragen van deze ongewone situatie. Om erger te vermijden willen we er graag nogmaals de nadruk op leggen om alle richtlijnen van de overheid op te volgen en misschien zelf nog extra inspanningen te leveren.

Samen sterk!
Manillion Enterprise

Deel dit artikel:

Scroll naar top