Portfolio

Webdesign GR8 Magazine website

Wij leveren betaalbaar webdesign zonder dat u op kwaliteit moet inboeten. Zo bouwden wij voor GR8 Magazine een uitgebreide en moderne website met webshop tegen een zeer scherpe prijs. Contacteer ons voor meer info en details.

Visuals

Grid webdesign website GR8 Magazine portfolio
GR8 Magazine mobile app event ticket scanning
Website / Webdesign door Manillion

Details

Project: Website GR8 Magazine
Date: februari 2020
Type: Webdesign
Website: www.gr8mag.be

Over:

Manillion werkt reeds geruime tijd samen met de mensen achter GR8 Magazine. Dankzij deze langdurige samenwerking kwam de vraag of wij voor hen een nieuwe website konden bouwen. Een moderne en professionele website, met een volwaardige webshop om oa. hun magazine’s in aan te bieden.

Daarnaast kwam ook de vraag om een volledige event ticketing module in te bouwen. Hiermee willen zij zelf de mogelijkheid bieden aan hun bezoekers om online tickets aan te kopen voor hun jaarlijkse grote autoshow, GR8 International Car Show in Kortrijk Xpo.

Zodoende hebben wij voorzien dat bezoekers van de show online een standaard of VIP-ticket kunnen aankopen voor de gewenste dag van de show. Na betaling via Bancontact of iDeal, ontvangt de koper een PDF-ticket met unieke barcode in zijn of haar mailbox.

Op de dag van de show zelf worden deze tickets aan de inkom gescand via de speciale smartphone applicatie en worden de bezoekers ingecheckt op het evenement.

Wij werkten met plezier aan dit grote project en blijven het team achter GR8 verder bijstaan bij het onderhoud van de website en verzorgen wij ook zeer snelle hosting voor hen.

Kom met ons in contact

Interesse om met ons aan de slag te gaan?

Scroll naar top