Portfolio

Webdesign Tuinen Create it!

Professioneel webdesign hoeft niet altijd duur te zijn. Wij maken een professionele en betaalbare website voor starters, professionals en zelfs grote ondernemingen. Indien u de diensten van uw fysieke winkel wilt uitbreiden richting potentiële online klanten, bouwen wij een strakke webshop voor u. Hierin kan u zelf producten aanbieden en aanpassen, bestellingen ontvangen, voorraad en prijzen wijzigen en zoveel meer. Contacteer ons voor meer info en details.

Visuals

WebDesign website Tuinen Create it! 01
WebDesign website Tuinen Create it!
Website / Webdesign door Manillion

Details

Project: Website Create it!
Date: december 2018
Type: Webdesign
Website: www.tuinencreate-it.be

Over:

Daniël van “Create it!” contacteerde ons met het verzoek om een moderne website te bouwen, die zijn diensten mooi kon weergeven en eveneens een presentatie kon bieden van zijn reeds afgewerkte projecten. Samen met hem creëerden we een concept, waarbij we eveneens een pagina toevoegden om zijn fysieke winkel “2 Create it!” te promoten. Dankzij onze ervaring is het makkelijk om te begrijpen wat de klant verwacht van zijn of haar website. Van design tot functionaliteit, wij denken met u mee.

Wij leveren telkens een volledig afgewerkte website af met een handig te gebruiken Content Management System. Dit maakt het makkelijk voor u om zelf pagina’s te wijzigen. Uiteraard helpen wij u hierbij graag met extra uitleg, of indien nodig maken wij een korte handleiding die u makkelijk verder helpt.

Onze klanten appreciëren de persoonlijke aanpak die wij voor elk project bieden. Dit is één van onze belangrijkste kenmerken, welke vele andere bedrijven simpelweg niet bieden.

Kom met ons in contact

Interesse om met ons aan de slag te gaan?

Scroll naar top