Manillion - Belgische creativiteit met een Aziatisch tintje

Over Manillion

Manillion Enterprise is een creatief bureau dat gerund wordt door een ervaren professional met meer dan 20 jaar ervaring in de creatieve sector. Als eenmanszaak richt ik mezelf op het bieden van professionele kennis en uitgebreide aandacht aan mijn klanten, ongeacht de grootte van het project.

Hoewel ik gevestigd ben op de Filipijnen, blijf ik een op en top Belgisch bedrijf dat grafisch ontwerp, webdesign en andere creatieve diensten aanbiedt aan klanten in België en Nederland. Op afstand werken met het doel om mijn klanten de hoogste kwaliteit en service te bieden, waar ze zich ook bevinden. Daarnaast ben ik ook elk jaar geruime tijd fysiek aanwezig in België om persoonlijke contacten te onderhouden. Daarnaast staat mijn zakelijke partner, Kristof Verbruggen van Polder PC, in voor alle sales en IT-gerelateerde zaken in België.

Als eenmanszaak heb ik lagere overheadkosten, wat zich vertaalt in betaalbare prijzen voor mijn klanten. Tevens kan ik flexibeler en persoonlijker zijn in mijn samenwerking met klanten.

Ik begrijp echter dat sommige klanten zich zorgen kunnen maken over het werken met een klein bedrijf dat slechts door één persoon wordt gerund. Daarom wil ik benadrukken dat ik over de nodige ervaring, expertise en middelen beschik om mijn klanten hoogwaardige creatieve diensten te bieden. Ik ben trots op mijn vermogen om nauw samen te werken met mijn klanten en hun visie tot leven te brengen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en ervaren creatief bureau dat aandacht heeft voor uw specifieke behoeften en doelen, dan bent u bij Manillion Enterprise aan het juiste adres. Neem gerust contact met me op om te bespreken hoe ik u kan helpen uw bedrijf te laten groeien met opvallende marketingmaterialen en een prachtige website.

Mijn Missie

Ik geloof dat elk bedrijf, groot of klein, verdient om op een professionele en uitgebreide manier te worden ondersteund. Daarom blijf ik vastbesloten om kwalitatief hoogstaande diensten te bieden aan mijn klanten door middel van mijn expertise en ervaring.

Ik sta u graag te woord

E-mail

E-mail

info@manillion.be
Via het contactformulier

Messenger

Messenger

m.me/manillion
Start chat

Whatsapp

Whatsapp

wa.me/32477931216
Start chat

Veelgestelde vragen

Manillion heeft geen fysiek kantoor. In het verleden heb ik telkens bewezen dat duidelijke communicatie via e-mail, Whatsapp en Skype voldoende is om alles tot in de puntjes af te stemmen met onze klanten. U kan mij steeds contacteren via e-mail of Facebook voor meer informatie.

Manillion biedt op maat gemaakte diensten aan tegen zeer aantrekkelijke tarieven voor elk budget. Van bloggers tot starters en van kleine tot grote bedrijven, voor elk bied ik specifieke en gepersonaliseerde diensten om tot het beste resultaat te komen. Gelieve mij te contacteren voor een vrijblijvende offerte.

Ik ben geopend van maandag t/m vrijdag, van 6:00 tot 17:00u. Contacteren via e-mail is meestal sneller, omdat ik niet altijd in de gelegenheid zijn om telefoongesprekken aan te nemen wanneer ik bij klanten ben.

Tijdens het brainstormen over mijn bedrijfsnaam bedacht ik om een stuk van de stad ‘Manilla’ in de naam te verwerken. Daarnaast moest de naam een sterk merk vertegenwoordigen, en dat is precies waar ‘lion’ werd toegevoegd. Het woord ‘lion’ wordt weliswaar niet zo uitgesproken in ‘Manillion’.

Naast dit alles is ‘manillion’ overigens ook een bestaand getal, ook wel ‘dakalillion’ of ‘myriaillion’ genoemd, en is gelijk aan 103*103*1030,000+3. Dat is een tof weetje, niet waar? ☺

Uiteraard! U kan mij op verschillende manieren contacteren Kijk snel op de contactpagina. Ik sta voor u klaar.

Bent u klaar om samen iets prachtigs te creëren?

manillion creatief bureau grafisch ontwerp en webdesign
Video afspelen
Scroll naar boven