20 november 2018

Ontdek onze NIEUWE Website!

New website 2018 featured image

Deel dit artikel:

Onze nieuwe website biedt een duidelijke boodschap over wie we zijn, waar we voor staan ​​en waar onze waarde ligt bij het ontwikkelen, leveren en onderhouden van grafische oplossingen, webdesign, fotografie en content. Wanneer u onze nieuwe website bekijkt, merkt u ook een meer hedendaags ontwerp. Eveneens is de website voorzien van een intuïtief en consistent navigatiesysteem dat over de hele site terug te vinden is, met verbeterde menufuncties die u naar de voor u meest relevante informatie leiden. Het is ook volledig responsief met mobiele apparaten, waardoor het gemakkelijk is om te navigeren op een breed scala aan webbrowsers en draagbare apparaten.

Uitgebreide informatie

We hebben ook een aantal nieuwe pagina’s geïntroduceerd met betrekking tot onze services, die uitgebreide informatie bevatten. Hopelijk helpen deze u om meer vertrouwd te raken met wat we doen en het werk dat we in elk project steken, van begin tot einde.

Nieuwe artikelen en promoties

In de toekomst blijven we regelmatig communiceren via ons blog en voorzien we in nieuwe artikelen en promoties. We zijn ook van plan om meer portfolio-items en productinformatie te blijven toevoegen om u alle informatie te bieden die u nodig hebt om onze producten en services te evalueren.

We zijn erg trots op de nieuwe website en denken dat deze de ervaring zal creëren waarnaar u op zoek bent als u ons bezoekt. Bekijk de nieuwe website hier: www.manillion.com

Als u vragen over ons of onze diensten heeft, stuur ons dan een e-mail.

Manillion

Deel dit artikel:

Scroll naar top