Easy money

Verwijs en verdien geld!

Verwijs iemand door en verdien geld

Verwijs iemand door en verdien geld!

Verwijzingsvergoeding

Bij Manillion vinden we het uiteraard geweldig als mensen reclame voor ons maken. Het is dan ook niet meer dan normaal dat u, wanneer u iemand doorverwijst die uiteindelijk klant wordt bij ons, daarvoor ook eerlijk beloond wordt! Wij noemen dit graag de verwijzingsvergoeding. Verwijs iemand door van uw vrienden, kennissen, familie,… die een (nieuwe) website nodig heeft en verdien geld! Vul onderstaande contactformulier even in en verwijs deze persoon door naar ons. Vraag deze persoon wel even zijn of haar toestemming, en wij doen de rest.

Indien deze persoon (of bedrijf) daadwerkelijk met ons in zee gaat, kunt u uiteraard rekenen op uw verwijzingsvergoeding! Deze vergoeding komt neer op 10% van de factuur van het webdesign project, met een maximum vergoeding van €200,-. Handig toch, om op deze manier snel geld bij te verdienen?

Contactformulier met verwijzingsgegevens:

Naam
E-mail
b.v. Moeten wij de doorverwezen persoon contacteren, of gaat deze zelf contact met ons opnemen? Indien we zelf contact moeten opnemen, mogen wij uw naam dan vermelden?

*Voorwaarden verwijzingsvergoeding

Verwijzingsvergoedingen worden enkel uitbetaald voor voltooide opdrachten van webdesignprojecten die aan Manillion Enterprise werden betaald door de doorverwezen klant. Alle verwijzingsvergoedingen worden berekend op basis van de definitieve waarde van het webdesign project, toegewezen aan Manillion Enterprise. De totale verwijzingsvergoeding bedraagt 10% van de definitieve waarde, met een maximum van €200,-. Bijkomende diensten zoals website onderhoud, web hosting, domeinnamen, content creatie, grafisch ontwerp en fotografie komen niet in aanmerking voor de verwijzingsvergoeding. De verwijzingsvergoeding wordt enkel uitbetaald voor de eerste opdracht van de doorverwezen klant, tenzij anders overeengekomen. Latere toewijzingen van projecten van een doorverwezen klant komen niet in aanmerking. Personen, organisaties of bedrijven die reeds klant zijn bij Manillion Enterprise komen niet in aanmerking.

Scroll naar top