Verwijs en verdien!

Verwijs door en verdien geld header

Verwijs iemand door en verdien geld!

Bij Manillion vinden we het uiteraard leuk als mensen reclame voor ons maken. Het is dan ook niet meer dan normaal dat, wanneer u iemand doorverwijst die uiteindelijk klant wordt bij ons, u daarvoor ook eerlijk beloond wordt! Wij noemen dit graag de verwijzingsvergoeding. Verwijs iemand door van uw vrienden, kennissen, familie,… die een (nieuwe) website nodig heeft en verdien geld! Vul onderstaande contactformulier even in en verwijs deze persoon door naar ons. Vraag deze persoon wel even zijn of haar toestemming, en wij doen de rest.

Indien deze persoon (of bedrijf) daadwerkelijk met ons in zee gaat, kunt u uiteraard rekenen op uw verwijzingsvergoeding! Deze vergoeding komt neer op 3% van de totaalfactuur van het project, met een maximum vergoeding van €50,-. Handig toch, om op deze manier snel iets extra bij te verdienen?

*Voorwaarden verwijzingsvergoeding

Verwijzingsvergoedingen worden enkel uitbetaald voor voltooide opdrachten van webdesignprojecten die aan Manillion Enterprise werden betaald door de doorverwezen klant. Alle verwijzingsvergoedingen worden berekend op basis van de definitieve waarde van het project, toegewezen aan Manillion Enterprise. De totale verwijzingsvergoeding bedraagt 3% van de definitieve waarde, met een maximum van €50,-. De verwijzingsvergoeding wordt enkel uitbetaald voor de eerste opdracht van de doorverwezen klant. Latere toewijzingen van projecten van een doorverwezen klant komen niet in aanmerking. Personen, organisaties of bedrijven die al klant zijn bij Manillion Enterprise komen niet in aanmerking.