Ontdek enkele van onze projecten

Creatief Portfolio

Als grafisch ontwerpers leveren wij ontwerpen over de hele wereld voor zowel online als offline toepassingen. Voor drukwerk sturen wij u de PDF-bestanden die u direct kunt afdrukken of rechtstreeks bij uw drukkerij naar keuze kunt aanleveren. Voor digitale ontwerpen bestaan er uiteraard geen grenzen. Deze leveren wij aan op een manier die u het handigste vindt.

Alles
Webdesign
Grafisch ontwerp
Videobewerking
Athena Oils webshop

Athena Oil & Vinegar

Webdesign

Voor Athena Oils bouwden wij een compacte, maar zeer gebruiksvriendelijke webshop. Hun assortiment bestaat uit geïnfuseerde olijfolie en azijn, die op artisanale wijze wordt bereid. En dit allemaal met versie kruiden en specerijen.

webdesign website Sassi Fine Jewellery portfolio

Sassi Fine Jewellery

Webdesign

Voor Sassi Fine Jewellery bouwden wij een volledig op maat gemaakte website met professionele uitstraling. De website dient een online catalogus te zijn voor de uitgebreide juwelencollectie van juwelenontwerpster Renilde Vervoort.

Webdesign website GR8 Magazine

GR8 Magazine

Webdesign

Voor GR8 Magazine bouwden we een moderne en professionele website, met een volwaardige webshop om oa. hun magazine’s in aan te bieden. Er werd eveneens een event ticketing module ingebouwd. Hiermee bieden zij de mogelijkheid aan hun bezoekers om online tickets aan te kopen voor hun jaarlijkse grote autoshow, GR8 International Car Show in Kortrijk Xpo.

webdesign-website-carxolutions-manillion-1333x1291

CarXolutions

Webdesign

Voor CarXolutions, hét bedrijf voor alle onderhoudsgerelateerde producten voor uw voertuig, bouwden wij een geheel nieuwe website. Deze website werd eveneens voorzien van een uitgebreide webshop en pagina’s voor het gedetailleerd weergeven van hun diensten.

Webdesign website Polder PC portfolio

Polder PC

Webdesign

Voor Polder PC te Berendrecht bouwden wij een moderne website met een frisse uitstraling. Ook kreeg de website een responsive design, wat wil zeggen dat deze perfect wordt weergegeven op alle apparaten. De layout past zich perfect aan van desktop naar tablet en smartphone.

Nova Studios website

Nova Studios

Webdesign

Voor Nova Studios bouwden we een moderne en compacte webshop met alle nodige functionaliteiten. Vanaf nu kunnen ze hun unieke 3D geprinte dinosaurus skeletten online aanbieden over de hele wereld.

WebDesign website T.S.P. International B.V. 01

T.S.P. International

Webdesign

Voor T.S.P. International, een internationaal transportbedrijf gevestigd in België, bouwden we een volledig nieuwe website om hun online aanwezigheid uit te breiden. 

WebDesign website Frituur Maxi 01

Frituur Maxi

Webdesign

Wanneer ‘Frituur Maxi’ ons contacteerde met de vraag om voor hen een compleet nieuwe website te bouwen voor hun frituur en daarbij ook hun nieuwe foodtruck concept ‘Frituur Maxi on Wheels’, gingen we hiermee uiteraard graag aan de slag. Samen liepen we door het concept, deelden we ideeën en kwamen we tot een resultaat dat 100% voldeed aan de verwachtingen die de eigenaar in gedachten had.

WebDesign website Tuinen Create it! 01

Tuinen Create It!

Webdesign

Daniël van “Create it!” contacteerde ons met het verzoek om een moderne website te bouwen, die zijn diensten mooi kon weergeven en eveneens een presentatie kon bieden van zijn reeds afgewerkte projecten. Samen met hem creëerden we een concept, waarbij het dankzij onze ervaring makkelijk is om te begrijpen wat de klant verwacht van zijn of haar website. Van design tot functionaliteit, wij denken met u mee.

SeedGrowth website

SeedGrowth

Webdesign

Voor SeedGrowth, een in Zwitserland gevestigd bedrijf, bouwden we een website die duidelijk uitlegt wat hun bedrijf te bieden heeft en daarnaast ook enkele van hun businesscases presenteert om nieuwe klanten aantrekken.

Grid Grafisch Ontwerp - Opmaak van advertenties portfolio

Opmaak advertentie GR8

Grafisch ontwerp

Voor het auto- en tuningmagazine ‘GR8 Magazine’ mochten wij een advertentie opmaken die voor hen adverteerders moet aantrekken. Door het gebruik van hun huisstijlkleuren en elementen die in het oog springen, creëerden wij deze professionele layout.

Grid Ontwerp advertentie layout magazines P1 Belgium

Opmaak advertentie P1 Belgium

Grafisch ontwerp

Door ‘P1 Belgium’ werden we gevraagd voor de opmaak van een advertentie voor plaatsing in een magazine. P1 Belgium is een bedrijf dat onderhoudsproducten en peelable paint levert voor voertuigen. Door gebruik te maken van hun bedrijfsidentiteit, kleuren en stijl met een duidelijke communicatie, ontwierpen we deze professionele layout.

Leaflet graphic design total manillion

Opmaak Total leaflet

Grafisch ontwerp

Voor Total creëerden we brochures voor de Loyalty Campagnes voor hun trouwe klanten. Het ontwerpen van een frisse moderne look met een aanbod van zeer aantrekkelijke producten leveren de beste resultaten.

portfolio-graphic-design-logo-hola-croqueta

Logo ¡Hola Croqueta!

Grafisch ontwerp

Voor het nieuwe concept "¡Hola Croqueta!", waarbij Spaanse kroketjes en tapas worden geserveerd op evenementen, maakten wij een fris en modern logo met Spaanse invloeden.

San Antonio Farm & Resort company logo

Logo San Antonio Farm & Resort

Grafisch ontwerp

Wij ontwerpen gepersonaliseerde bedrijfslogo’s, merken of een volledig op maat gemaakte bedrijfsidentiteit en huisstijl volgens uw wensen. Spring in het oog met unieke ontwerpen en laat mensen zich uw merk en bedrijf makkelijk herinneren.

Company logo Computer Buddies

Logo Computer Buddies

Grafisch ontwerp

We ontwierpen het nieuwe logo van Computer Buddies, samen met hun nieuwe huisstijlgids met daarin alle gegevens over het juiste gebruik van het logo, de nieuwe bedrijsfkleuren, lettertypes, enz..

Portfolio logo design GR8 Magazine

Logo GR8 Magazine

Grafisch ontwerp

Een nieuw logo design voor GR8 Magazine, na 20 jaar was het eindelijk zo ver! Wij namen deze taak op ons en kwamen met een moderne look met toch enige herkenbaarheid naar het oude logo toe.

vastgoed03 commercial

Commercial vastgoed03

Videobewerking

Voor vastgoed03, het welbekende vastgoedkantoor uit Antwerpen, maakten wij de commercial voor Residentie Alba. Een nieuw vastgoedproject in Stabroek.

Bekijk video
Airshroud commercial video thumbnail

Commercial Airshroud Benelux

Videobewerking

Airshroud Benelux huurde ons in voor de videoproductie van hun nieuwe video commercial. Airshroud, een bedrijf dat op afstand bestuurbare onthullingsdoeken maakt voor het onthullen van een nieuw model of exclusieve auto, wilde een catchy commercial. En dat is exact wat wij hebben geleverd. Zij zijn zeer tevreden met het resultaat!

Bekijk video
Athena Oil & Vinegar commercial video thumbnail

Commercial Athena Oil & Vinegar

Videobewerking

Wij maakten de commercial video voor Athena Oil & Vinegar.

Bekijk video
Besired commercial video thumbnail

Commercial Besired

Videobewerking

Tijdens de fotoshoot voor de nieuwe Besired collectie deed Manillion de Behind the Scenes videografie om het merk online te promoten. De gehele videoproductie inclusief video editing werd eveneens door Manillion verzorgd.

Bekijk video
Pabo Xmas commercial video thumbnail

Pabo Behind the Scenes

Videobewerking

Tijdens de Pabo Christmas fotoshoot mochten wij de videografie van de Behind the Scenes verzorgen om via YouTube te promoten. Pabo Nederland staat bekend vanwege haar erotisch speelgoed en sexy lingerie. Dit laatste werd op een speelse manier uitgewerkt om de video aan een zo groot mogelijk publiek te kunnen weergeven.

Bekijk video
GR8 ICS 2022 commercial video thumbnail

Promo video GR8 International Car Show

Videobewerking

Voor GR8 International Car Show maakten wij de promo video voor 2022 editie.

Bekijk video
Christine le Duc commercial video thumbnail

Christine le Duc Behind the Scenes

Videobewerking

Wanneer Christine le Duc hun fotoshoot hield voor hun zomercampagne deed Manillion de videografie en videoproductie voor de Behind the Scenes video. Uw bedrijf of merk promoten video YouTube is een zeer slimme zet! Wij creëren kleinschalige videoproducties voor uw bedrijf, promoties, vastgoed en veel meer.

Bekijk video
FLS Logistics bedrijfsvideo thumbnail

Bedrijfsvideo FLS Logistics

Videobewerking

Voor FLS Logistics maakten wij hun bedrijfsvideo.

Bekijk video
Bekijk meer
Hebben wij uw interesse gewekt?

Klaar om aan de slag te gaan?

Alle afgebeelde foto’s, video’s en designs op deze website zijn © 2017-2022 Manillion Enterprise, Alle rechten voorbehouden. GEBRUIK VOOR PRINT OF ANDERE MEDIA VEREIST TOESTEMMING VAN MANILLION ENTERPRISE.

Scroll naar boven