Manillion is een Belgisch Creatief Bureau

Over ons

Reeds meer dan 16 jaar lang hebben wij onze klanten bediend vanuit Europa. Sinds 2017 hebben we onze markt vergroot vanuit de Filipijnen. Uiteraard nog steeds met dezelfde professionele kennis en aandacht voor onze klanten zoals voorheen. Als creatief bureau levert Manillion Digitaal Grafisch Ontwerp en Webdesign diensten in België en Nederland.

Belgisch bedrijf

Wij zijn nog steeds op en top Belgisch, maar nu gevestigd in Taguig City – nabij Bonifacio Global City – Metro Manilla. Ook hebben wij een virtueel kantoor in Brasschaat nabij Antwerpen (België), omdat we hier ook jaarlijks enige tijd fysiek aanwezig zijn. Met de huidige technologieën zijn alle grenzen verdwenen en is goede communicatie via onze verscheidene beschikbare kanalen uiteraard geen enkel probleem.

Tom Misbaer
Eigenaar en oprichter Manillion Enterprise

wij zijn Manillion

Veelgestelde Vragen

 • Kan ik een Manillion kantoor in Europa bezoeken?

  Momenteel heeft Manillion geen fysiek kantoor binnen Europa. Wij zijn wel 1 maand per jaar in België en Nederland en hebben een virtueel kantoor in Brasschaat, België. U kan ons steeds contacteren via email of Facebook voor meer informatie.

 • Zal ik toekomen met mijn budget?

  Manillion biedt op maat gemaakte diensten aan tegen zeer aantrekkelijke tarieven voor elk budget. Van bloggers tot starters en van kleine tot grote bedrijven, voor elk bieden wij specifieke en gepersonaliseerde diensten om tot het beste resultaat te komen. Gelieve ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.

 • Wat zijn de kantooruren?

  Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag, van 6:00 tot 17:00u. Contacteren via e-mail is meestal sneller, omdat we niet altijd in de gelegenheid zijn om telefoongesprekken aan te nemen wanneer we bij klanten zijn. E-mails tijdens het weekend worden overigens ook meestal snel beantwoord.

 • Waar komt de naam 'Manillion' vandaan?

  Tijdens het brainstormen over onze bedrijfsnaam bedachten we om een stuk van de stad ‘Manilla’ in de naam te verwerken. Daarnaast moest de naam een sterk merk vertegenwoordigen, en dat is precies waar ‘lion’ werd toegevoegd. Het woord ‘lion’ wordt weliswaar niet zo uitgesproken in ‘Manillion’.

  Naast dit alles is ‘manillion’ overigens ook een bestaand getal, ook wel ‘dakalillion’ of ‘myriaillion’ genoemd, en is gelijk aan 103*103*1030,000+3. Dat is een tof weetje, niet waar? ☺

 • Kan ik ergens terecht met meer vragen?

  Uiteraard! Gelieve ons te contacteren voor al uw vragen en offertes. Wij staan voor u klaar.

Onze Expertise

Grafisch Ontwerp
WebDesign
Fotografie
Social Media Advertising
Marketing
Toewijding

Nu dat u ons een beetje beter heeft leren kennen,
bent u klaar om iets prachtigs te creëren samen met ons?

Neem contact met ons op