Manillion is een Belgisch Creatief Bureau

Over Manillion

Na meer dan 17 jaar te hebben gewerkt in de creatieve sector in Europa, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Sinds 2017 hebben we onze markt vergroot vanuit de Filipijnen, wat ook het ontstaan betekende van Manillion. Uiteraard bieden wij nog steeds dezelfde professionele kennis en aandacht voor onze klanten als voorheen. Als creatief bureau levert Manillion Digitaal Grafisch Ontwerp en Webdesign diensten over de hele wereld, met de focus op België en Nederland.

Belgisch bedrijf

Wij zijn op en top Belgisch, maar nu gevestigd in Metro Manilla. Ook hebben wij een virtueel kantoor van Manillion in Brasschaat nabij Antwerpen (België). Hier zijn we jaarlijks telkens ook enige tijd aanwezig. Met de huidige online technologie zijn alle grenzen verdwenen en is goede communicatie via onze verscheidene beschikbare kanalen geen enkel probleem.

Tom Misbaer
Eigenaar en oprichter Manillion Enterprise

Over ons - wij zijn Manillion

Veelgestelde Vragen

Momenteel heeft Manillion geen fysiek kantoor binnen Europa. Wij zijn wel 1 maand per jaar in België en Nederland en hebben een virtueel kantoor in Brasschaat, België. U kan ons steeds contacteren via email of Facebook voor meer informatie.

Manillion biedt op maat gemaakte diensten aan tegen zeer aantrekkelijke tarieven voor elk budget. Van bloggers tot starters en van kleine tot grote bedrijven, voor elk bieden wij specifieke en gepersonaliseerde diensten om tot het beste resultaat te komen. Gelieve ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag, van 6:00 tot 17:00u. Contacteren via e-mail is meestal sneller, omdat we niet altijd in de gelegenheid zijn om telefoongesprekken aan te nemen wanneer we bij klanten zijn. E-mails tijdens het weekend worden overigens ook meestal snel beantwoord.

Tijdens het brainstormen over onze bedrijfsnaam bedachten we om een stuk van de stad ‘Manilla’ in de naam te verwerken. Daarnaast moest de naam een sterk merk vertegenwoordigen, en dat is precies waar ‘lion’ werd toegevoegd. Het woord ‘lion’ wordt weliswaar niet zo uitgesproken in ‘Manillion’.

Naast dit alles is ‘manillion’ overigens ook een bestaand getal, ook wel ‘dakalillion’ of ‘myriaillion’ genoemd, en is gelijk aan 103*103*1030,000+3. Dat is een tof weetje, niet waar? ☺

Uiteraard! U kunt ons via verscheidene wegen contacteren, welke terug te vinden zijn op onze contactpagina. Wij staan voor u klaar.

Onze Expertise

Grafisch Ontwerp 95%
Webdesign 95%
Fotografie 90%
Social Media Marketing 85%
Toewijding 100%

Nu dat u ons beter heeft leren kennen, bent u klaar om iets prachtigs te creëren samen met ons?

manillion creatief bureau grafisch ontwerp en webdesign
Video afspelen
Scroll naar top