Meer over ons

Manillion - een Belgisch Creatief Bureau

Over Manillion

Na meer dan 17 jaar in de creatieve privésector te hebben gewerkt, werd in 2017 Manillion Enterprise opgericht. Met Manillion bieden wij onze klanten professionele kennis en uitgebreide aandacht, ongeacht de grootte van het project. Als creatief bureau levert Manillion digitaal grafisch ontwerp en webdesign diensten over de hele wereld, met de focus op België en Nederland.

Belgisch bedrijf

Wij zijn op en top Belgisch, met een virtueel kantoor in Brasschaat nabij Antwerpen (België), maar hebben klanten over de hele wereld. Met de huidige online technologie zijn alle grenzen verdwenen en is goede communicatie via onze verscheidene beschikbare kanalen geen enkel probleem.

Tom Misbaer
Eigenaar en oprichter Manillion Enterprise

Wij staan u graag te woord

E-mail

E-mail

info@manillion.be
Via het contactformulier

Messenger

Messenger

m.me/manillion
Start chat

Skype

Skype

Manillion Enterprise
Start chat

Veelgestelde vragen

Manillion heeft geen fysiek kantoor. In het verleden hebben wij telkens bewezen dat duidelijk communicatie via e-mail en Skype voldoende is om alles tot in de puntjes af te stemmen met onze klanten. U kunt ons steeds contacteren via email of Facebook voor meer informatie.

Manillion biedt op maat gemaakte diensten aan tegen zeer aantrekkelijke tarieven voor elk budget. Van bloggers tot starters en van kleine tot grote bedrijven, voor elk bieden wij specifieke en gepersonaliseerde diensten om tot het beste resultaat te komen. Gelieve ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag, van 6:00 tot 17:00u. Contacteren via e-mail is meestal sneller, omdat we niet altijd in de gelegenheid zijn om telefoongesprekken aan te nemen wanneer we bij klanten zijn. E-mails tijdens het weekend worden overigens ook meestal snel beantwoord.

Tijdens het brainstormen over onze bedrijfsnaam bedachten we om een stuk van de stad ‘Manilla’ in de naam te verwerken. Daarnaast moest de naam een sterk merk vertegenwoordigen, en dat is precies waar ‘lion’ werd toegevoegd. Het woord ‘lion’ wordt weliswaar niet zo uitgesproken in ‘Manillion’.

Naast dit alles is ‘manillion’ overigens ook een bestaand getal, ook wel ‘dakalillion’ of ‘myriaillion’ genoemd, en is gelijk aan 103*103*1030,000+3. Dat is een tof weetje, niet waar? ☺

Uiteraard! U kunt ons via verscheidene wegen contacteren, welke terug te vinden zijn op onze contactpagina. Wij staan voor u klaar.

Bent u klaar om iets prachtigs te creëren samen met ons?

manillion creatief bureau grafisch ontwerp en webdesign
Video afspelen
Scroll naar top