Meer over ons

Manillion - Het Belgische Creatieve Bureau

Over Manillion

Manillion Enterprise is in 2017 opgericht door een ervaren professional met meer dan 17 jaar ervaring in de creatieve privésector. Als creatief bureau richten wij ons op het leveren van professionele kennis en uitgebreide aandacht aan onze klanten, ongeacht de grootte van het project.

Ons Belgische bedrijf biedt digitale grafische ontwerp- en webdesign diensten over de hele wereld, met de nadruk op België en Nederland. Hoewel we gevestigd zijn in Brasschaat, nabij Antwerpen, hebben we klanten over de hele wereld dankzij de moderne online technologie die alle grenzen heeft vervagen.

Onze Missie

Bij Manillion geloven we dat elk bedrijf, groot of klein, verdient om op een professionele en uitgebreide manier te worden ondersteund. Wij zijn vastbesloten om kwalitatief hoogstaande diensten te bieden aan onze klanten door middel van onze expertise en ervaring.

Ons Team

Bij Manillion werken we met een klein team van gedreven en ervaren professionals. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de creatieve industrie en IT en beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om uw projecten tot een succes te maken.

Onze Klanten

Onze klanten zijn onze grootste prioriteit en wij zijn trots op de lange termijn relaties die wij met hen hebben opgebouwd. Of het nu gaat om kleine startups of grote bedrijven, wij behandelen elk project met dezelfde professionaliteit en aandacht.

Wij staan u graag te woord

E-mail

E-mail

info@manillion.be
Via het contactformulier

Messenger

Messenger

m.me/manillion
Start chat

Whatsapp

Whatsapp

wa.me/32477931216
Start chat

Skype

Skype

Manillion Enterprise
Start chat

Veelgestelde vragen

Manillion heeft geen fysiek kantoor. In het verleden hebben wij telkens bewezen dat duidelijke communicatie via e-mail, Whatsapp en Skype voldoende is om alles tot in de puntjes af te stemmen met onze klanten. U kunt ons steeds contacteren via email of Facebook voor meer informatie.

Manillion biedt op maat gemaakte diensten aan tegen zeer aantrekkelijke tarieven voor elk budget. Van bloggers tot starters en van kleine tot grote bedrijven, voor elk bieden wij specifieke en gepersonaliseerde diensten om tot het beste resultaat te komen. Gelieve ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag, van 6:00 tot 17:00u. Contacteren via e-mail is meestal sneller, omdat we niet altijd in de gelegenheid zijn om telefoongesprekken aan te nemen wanneer we bij klanten zijn.

Tijdens het brainstormen over onze bedrijfsnaam bedachten we om een stuk van de stad ‘Manilla’ in de naam te verwerken. Daarnaast moest de naam een sterk merk vertegenwoordigen, en dat is precies waar ‘lion’ werd toegevoegd. Het woord ‘lion’ wordt weliswaar niet zo uitgesproken in ‘Manillion’.

Naast dit alles is ‘manillion’ overigens ook een bestaand getal, ook wel ‘dakalillion’ of ‘myriaillion’ genoemd, en is gelijk aan 103*103*1030,000+3. Dat is een tof weetje, niet waar? ☺

Uiteraard! U kunt ons op verschillende manieren contacteren Kijk snel op onze contactpagina. Wij staan voor u klaar.

Bent u klaar om samen iets prachtigs te creëren?

manillion creatief bureau grafisch ontwerp en webdesign
Video afspelen
Scroll naar boven