Zelf aan de slag gaan

WordPress website maken?

Zelf uw eigen WordPress website maken was nog nooit zo makkelijk en goedkoop. Voor een vast maandelijks bedrag krijgt u van ons de hosting, de WordPress installatie én een volwaardige licensie voor Elementor Pro!

Zelf website bouwen

Door zelf uw website te bouwen kunt u aan de slag met een beperkte budget. Daarnaast hoeft u ook niet zelf op zoek naar hosting om uw website online te publiceren. Bovendien is het erg makkelijk om uw website te maken dankzij Elementor Pro, de builder die inbegrepen is in dit pakket.

Gemakkelijk én snel een website maken!

Waarom wij kiezen voor WordPress

WordPress is een superhandig Content Management System (CMS), wat betekent dat u geen kennis nodig heeft van html, CSS,… of gelijk welke andere code. Alle onderdelen worden opgebouwd in blokken, waarvan u zelf de inhoud snel kunt aanpassen. Voor tekst werkt dit net zoals in een tekstverwerkingsprogramma (bv. Word) en voor beelden kunt u gewoon een foto uploaden en that’s it! Onze keuze is dan ook voordehandliggend. U kunt direct aan de slag met uw eigen website!

Uw online winkel met Woocommerce

Voor wie een online winkel wil starten, breiden we de installatie uit met Woocommerce. Dit e-commerce platform is volledig geïntegreerd binnen WordPress. Met gemak voegt u producten toe en stelt u alle nodige zaken in, zoals verzendingsmethodes en belastingstarieven.

Elementor Pro licensie

Inbegrepen in het pakket zit een volwaardige licensie van Elementor Pro. Dit is een builder, of website bouwer, waarmee u met enkele muisklikken een volledige webpagina bouwt. Vindt u zelfs dat nog teveel werk? Geen probleem, wij bieden een heleboel starter templates aan waaruit u een keuze kunt maken om nog sneller uw website te vervolledigen.

Onze prijzen voor een doe-het-zelf WordPress website

Basic

Prima voor kleine en middelgrote websites
19
99
per maand
  • Wordpress voorgeïnstalleerd
  • Templates voor een snelle start
  • Elementor Pro licentie
  • 500MB webruimte

e-Commerce

Meer webruimte voor middelgrote en grote websites
24
99
per maand
  • Wordpress & Woocommerce voorgeïnstalleerd
  • Templates voor een snelle start
  • Elementor Pro licentie
  • 1000MB webruimte

Domeinnaam

17
99
per jaar
  • .be of .nl domein
Kom met ons in contact

Interesse om zelf aan de slag te gaan?

Webdesign WordPress logo
Webdesign WooCommerce logo
Scroll naar boven