Webdesign op maat

WordPress website laten maken?

Een WordPress website laten maken hoeft geen ingewikkeld proces te zijn. Wij bieden webdesign op maat voor uw onderneming en helpen u graag bij het bouwen van een nieuwe website, of bij het vernieuwen van een bestaande website. Een professionele website met de meest recente technologie levert de beste gebruikerservaring voor uw klanten. De eerste indruk telt!

Uw online omzet verhogen?

Een goed ontworpen website zorgt ervoor dat uw bezoekers sneller zullen overgaan tot actie. Of het nu gaat over een samenwerking met uw bedrijf of om een aankoop van uw producten. Als webdesign bureau bieden wij niet enkel een mooie website, maar een totaaloplossing om uw bedrijf te laten groeien én uw online omzet te verhogen!

Mobielvriendelijk design

Meer dan 50% van alle internetgebruikers surft via de smartphone. Dit betekent dat uw website, naast de desktopversie, eveneens correct en overzichtelijk moet worden weergegeven op tablet. Al onze websites worden opgemaakt met responsive design. U hoeft zich hierover dus geen zorgen te maken.

Website onderhoud

Ook na de oplevering van uw website zijn wij er uiteraard nog steeds voor u. Bij elke website die wij bouwen is een garantieperiode van 3 maanden inbegrepen. Ook kunt u er voor kiezen om bij ons een abonnement voor website onderhoud te nemen. Zo houden wij uw website voor u in optimale conditie.

Gebruiksvriendelijk CMS

Een website dient gebruiksvriendelijk te zijn waarbij het gemakkelijk is om zelf teksten en beelden aan te passen. Het WordPress content management system (CMS) waarin wij uw website bouwen heeft u zo onder de knie. Hierdoor kunt u in de toekomst zelf zeer makkelijk tekst en afbeeldingen aanpassen.

Website laten bouwen webshop

Uw eigen webshop starten?

Een webshop starten is bij ons een kleine moeite. Indien u wenst kunt u uw WordPress website ook uitbreiden tot een volwaardige webshop. En dit met hetzelfde gebruiksgemak, in combinatie met uw WordPress website. Start met de online verkoop van uw eigen producten. Bestellingen ontvangen in uw mailbox, uw voorraad beheren, betalingen ontvangen, producten toevoegen of verwijderen,… dit kunt u voortaan helemaal zelf, zonder enige moeite en 24/7!

Ervaar een zorgeloos proces

Manillion garandeert u een zorgeloos proces bij het bouwen van uw nieuwe WordPress website. Wij bespreken samen met u alle mogelijke opties en zorgen voor betaalbaar én professioneel webdesign. Het bouwen van uw nieuwe website wordt op deze manier een aangenaam project, waarbij u van bij de start weet wat u mag verwachten.

Onze prijzen voor WordPress websites

Deze prijzen zijn richtprijzen en kunnen hoger/lager zijn afhankelijk van uw project.

Zakelijk

Zakelijke website voor uw onderneming
v.a. € 1999
 • Mobielvriendelijk design
 • Tot 5 pagina's
 • On page SEO (Google)
 • Alle functies voor een zakelijke website

Webshop

Professionele webshop voor uw online winkel
v.a. € 2499
 • Mobielvriendelijk design
 • Tot 10 pagina's
 • On page SEO (Google)
 • Uitgebreide webshop functionaliteit

Op maat

Voor ondernemingen met specifieke wensen
v.a. € 2999
 • Mobielvriendelijk design op maat
 • Tot 15 pagina's
 • On page SEO (Google)
 • Specifieke functies op maat

Integratie van Google diensten

Bij elke website die wij bouwen, integreren wij standaard Google Analytics en richten wij Google Search Console voor u in. Hiermee kunt u op de voet volgen wat de bezoekers op uw website uitvoeren en waar eventueel enige bijsturing van uw website nodig is. Indien u dit wenst, kunnen wij ook uw Google My Business pagina voor u instellen. Deze laatste is van cruciaal belang om lokaal gevonden te worden in Google.

webdesign online marketing strategie

Enkele van onze projecten

Onze workflow

Stap 1
Analyse
Wij bespreken samen al uw wensen en verwachtingen van uw nieuwe website. Als ervaren webdesigners bedenken wij de beste manier om alle verwachtingen van onze klanten in te lossen. Eveneens plannen wij alle verdere stappen in van zodra wij alle nodige content voor uw site ontvangen.
Stap 1
Stap 2
Design
Passend bij de uitstraling van uw merk of bedrijf ontwerpen wij een professioneel en mobielvriendelijk website design. Wij bouwen een betaalbare website voor u, omdat wij enkel de nodige features voor u inbouwen. Hiermee focussen wij volledig op wat u écht nodig heeft om uw bedrijf te laten groeien.
Stap 2
Stap 3
SEO
Wij optimaliseren uw website op het gebied van SEO (Search Engine Optimization), zodat deze goed vindbaar wordt voor zoekmachines als Google. Meer zichtbaarheid betekent meer bezoekers, waardoor uw omzet uiteindelijk zal verhogen!
Stap 3
Stap 4
Testen
Wij testen uw nieuwe website uitvoerig, op verschillende browsers en zowel op desktop, tablet als smartphone. Dankzij ons responsive design werkt uw website optimaal op alle platforms.
Stap 4
Stap 5
Go live
Binnen de afgesproken deadline en nadat u uw goedkeuring heeft gegeven over het gehele project, zetten wij uw nieuwe website live. Deze wordt dan bereikbaar voor iedereen op het internet, via uw eigen domein.
Stap 5
Stap 6
Website onderhoud
Om een optimale werking en de veiligheid van uw website te garanderen is er op geregelde tijdstippen website onderhoud nodig. Indien u wenst om dit onderhoud uit handen te geven, kunt u via ons ook website onderhoud aanvragen. Hiermee bent u verzekerd van een perfect werkende en beveiligde website die vele jaren meegaat.
Stap 6

Wenst u een offerte voor een website op maat?

Elke website is uniek en dat maakt het dan ook moeilijk om één en dezelfde prijs te kleven op elk type webdesign. De functionaliteit, uitstraling, grootte,… van elke site is verschillend. Daarom leveren wij u graag een offerte gebaseerd op uw specifieke noden en wensen. Hierdoor krijgt u een duidelijk overzicht van de kosten om uw website te laten maken.

Vertel ons zo uitgebreid mogelijk wat u van ons en uw nieuwe website verwacht en wij bezorgen u met plezier een op maat gemaakte offerte die volledig bij uw wensen aansluit.

Indien u akkoord gaat met deze offerte nemen wij contact met u op om verder alle details samen met u te bespreken. We willen uiteraard vanaf de start op één lijn zitten met u, omdat wij de volle 100% klanttevredenheid willen garanderen.

Waarom wij WordPress gebruiken?

Het content management system (CMS) van WordPress biedt oneindig veel mogelijkheden waarmee u als klant zelfstandig uw website kunt beheren. U heeft geen kennis van code programmeren nodig, omdat u in een omgeving werkt die er hetzelfde uitziet als een handig tekstverwerkingsprogramma.

WordPress heeft u zo onder de knie, met een beperkte hoeveelheid aan uitleg. Het content management system is uitermate flexibel en gebruiksvriendelijk waarbij teksten en afbeeldingen snel zijn aan te passen. Indien u ervoor kiest om een webshop te starten, breiden wij uw WordPress website uit met Woocommerce. Binnen Woocommerce beheert u volledig zelf en super handig uw eigen online winkel.

Wij bieden eveneens een premium licentie aan van Elementor Pro en Astra Pro, inbegrepen bij elke website met onderhoudsplan. Zo hebt u gegarandeerd een website die steeds up-to-date is.

Wist u dat 35% van alle websites wereldwijd gebruikmaken van WordPress met een totaal van 455 miljoen websites? Dat kan tellen, toch? Dat is dan ook precies de reden waarom wij bij Manillion kiezen om onze websites te bouwen met WordPress.

Kom met ons in contact

Interesse om met ons aan de slag te gaan?

Webdesign WordPress logo
Webdesign WooCommerce logo
Scroll naar boven