Website maintenance

WordPress website onderhoud

Steeds een geoptimaliseerde en veilige website!

Een website onderhouden is één van die zaken die dikwijls over het hoofd worden gezien. Overigens neemt dit ook aardig wat tijd in beslag, vandaar dat niet iedereen dit een fijne klus vindt. Geen nood, Manillion helpt u graag met het website onderhoud van uw WordPress site. Zowel voor grote als kleine websites.

Het onderhouden van een website kan u vergelijken met het nazicht van uw wagen. Alles onder de motorkap van de website wordt in uitstekende conditie gehouden, zodat deze altijd perfect blijft werken en optimaal beveiligd is.

Beveiligde website

Uw website wordt steeds voorzien van de meest recente beveiligingsupdates.

Snelheid

Optimale prestaties van uw website dankzij uitgebreid onderhoud.

Back-ups

Altijd een recente back-up van uw website en database bij de hand.

Licenties

Officiële softwarelicenties voor uw website met de meest recente updates.

Prijzen website onderhoud

Web Care Basic

WordPress
onderhoudspakket
49.99
39
99
/maand
 • Back-up van uw website en database bij uw eigen hosting
 • Core updates van WordPress, thema en plugins van zodra beschikbaar
 • Wekelijks optimalisatie website en database
 • Software licenties
 • Web hosting
 • Domeinnaam (.be/.nl/.eu/.com)
Promo

Web Care Plus

WordPress onderhoud + hosting
+ domeinnaam
69.99
59
99
/maand
 • Dagelijks volledige back-up van uw website en database
 • Core updates van WordPress, thema en plugins van zodra beschikbaar
 • Wekelijks optimalisatie website en database
 • Software licenties
 • Web hosting inbegrepen
 • Domeinnaam inbegrepen (.be/.nl/.eu/.com)
Meest gekozen

Wat is inbegrepen in ons website onderhoud?

Manillion neemt deze tijdsintensieve taken graag van u over. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw WordPress website en u kan zich volledig focussen op uw bedrijf en klanten.

Wij beveiligen uw website, zodat alle handelingen van buitenaf 24/7 in de gaten worden gehouden. Pogingen om uw website te hacken, spam en virussen maken zo geen schijn van kans.

Wij maken dagelijkse back-ups van uw volledige website en database, dus mocht er alsnog iets mislopen, kunnen deze in geen tijd terugzetten naar de oorspronkelijke versie.

Wij houden alle updates van uw WordPress website in de gaten. WP core updates en plugin updates worden eerst getest, of deze compatibel zijn met uw website. Indien er zich geen problemen voordoen, voeren wij deze door over de gehele website. Wanneer u bij ons een website heeft aangekocht, houden wij ook uw website thema up-to-date van zodra hiervan een update wordt uitgebracht.

Als laatste optimaliseren wij ook eenmaal per week uw website en database. Hiermee worden oude versies van pagina’s en berichten en overbodige data uit uw database verwijderd. Zo houden wij de werking en snelheid van uw website in optimale conditie!

Website onderhoud op maat van uw onderneming?

Wenst u website onderhoud volledig op maat gemaakt voor u? Dat kan natuurlijk ook! Naast onze standaard website onderhoudsformule bieden wij ook pakketten waarbij wij eveneens de web hosting, aanpassingen en content voor u verzorgen. Wij helpen u dan graag bij het aanmaken van een e-mailadres, mailbox, spam filters, enzovoort.

Content Management

Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid dat wij voor u de lay-out van uw website en bijhorende content aanpassen of het assortiment van uw webshop up-to-date houden. Kom met ons in contact en wij vertellen u hierover graag meer.

Waarom kiezen voor Manillion?

Wij gaan telkens met de grootste zorg aan de slag en staan u graag te woord mocht u vragen hebben over uw website. U hoeft zich geen zorgen te maken over de technische aspecten van uw website, wij nemen deze taak met plezier van u over.

Kiezen voor website onderhoud bij Manillion is kiezen om uw focus volledig te richten op uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw klanten steeds een vlotte ervaring krijgen op uw website.

Wij staan voor u klaar

Genieten van onze vlotte service?

Scroll naar top