Nieuwe website laten bouwen?

Manillion helpt u graag bij het bouwen van uw nieuwe website, of bij het vernieuwen van een bestaande website. Een mooie, professionele website met de meest recente technologie levert de beste gebruikerservaring voor uw (potentiële) klanten. Daarnaast is uw website tevens uw online visitekaartje, waarmee u een goede eerste indruk wilt maken op uw bezoekers.

Online omzet verhogen

Een goed ontworpen website zal hen sneller aanzetten om over te gaan tot actie. Of het nu gaat over een samenwerking met uw bedrijf of om een aankoop van uw producten. Wij bieden dan ook niet enkel een mooie website, maar een totaalpakket als oplossing om uw online omzet te verhogen!

e-Commerce Webshop

Indien u wenst kan uw WordPress website ook uitgebreid worden tot een volwaardige webshop. En dit met dezelfde handigheid in gebruik in combinatie met uw CMS. Start met het online verkopen van uw eigen producten. Uw voorraad beheren, betalingen ontvangen, producten toevoegen of verwijderen,… dit kan u voortaan zelf, zonder enige moeite!

Zorgeloos proces

Manillion levert u een zorgeloos proces bij het bouwen van uw nieuwe WordPress website. Wij bespreken samen met u alle mogelijke optie en zorgen voor professioneel én betaalbaar webdesign. Het bouwen van uw nieuwe website wordt op deze manier een aangenaam project, waarbij u van de start weet wat u mag verwachten.

website laten bouwen top afbeelding

Webdesign is een cruciaal onderdeel van uw online marketing strategie

Een professionele website is voor elk type bedrijf van essentieel belang voor hun online marketing strategie. Uw aanwezigheid op het internet verhoogt tenslotte uw online zichtbaarheid, waarmee u bouwt aan de bekendheid van uw merk of bedrijf.

Het ultieme doel van een goed ontworpen website is uw bezoekers zo goed mogelijk informeren over uw producten en diensten. Omdat u natuurlijk wilt dat uw bezoekers overgaan tot actie, biedt u hen op de gepaste plekken een call-to-action.

Conversiepunten

Daarnaast is het ook belangrijk dat u conversiepunten in uw website verwerkt, zoals een contactformulier, een video die kan afgespeeld worden, een pdf die kan gedownload worden, enz.. Verder kan u bv. ook een terugbel afspraak laten inplannen en de mogelijkheid bieden om een product aan te kopen.

Bij elke website die wij bouwen, integreren wij standaard Google Analytics and richten wij Google Search Console voor u in. Hiermee kan u op de voet volgen wat bezoekers op uw website uitvoeren en waar eventueel enige bijsturing van uw website nodig is.

webdesign online marketing strategie

Waarom wij WordPress gebruiken?

Het content management system (CMS) van WordPress biedt oneindig veel mogelijkheden waarmee u als klant bovendien zelfstandig content kan beheren. U heeft geen kennis van code programmeren nodig, omdat u in een omgeving werkt die er hetzelfde uitziet als een handig tekstverwerkingsprogramma.

WordPress hebt u zo onder de knie, met een beperkte hoeveelheid aan uitleg. Het content management system is uitermate flexibel, gebruiksvriendelijk en teksten en afbeeldingen zijn snel aan te passen.

Wist u dat 33% van alle websites wereldwijd gebruikmaken van WordPress? Dat kan tellen, toch? Dat is dan ook precies de reden waarom wij bij Manillion gebruik maken van dit systeem.

Onze workflow

 • 1. Analyse

  Wij bespreken samen al uw wensen en verwachtingen van uw nieuwe website. Als ervaren webdesigners bedenken wij de beste manier om alle verwachtingen van onze klanten in te lossen.

 • 2. Design

  Passend bij de uitstraling van uw merk of bedrijf ontwerpen wij een professioneel website design. Wij bouwen een betaalbare website voor u, omdat wij alle onnodige tools achterwege laten. Hiermee focussen wij volledig op wat u écht nodig heeft om uw bedrijf te laten groeien.

 • 3. SEO

  Wij optimaliseren uw website op het gebied van SEO (Search Engine Optimization), zodat deze goed vindbaar wordt voor zoekmachines als Google. Meer zichtbaarheid betekent meer bezoekers, waardoor uw omzet uiteindelijk zal verhogen!

 • 4. Go Live

  Wij testen uw nieuwe website uitvoerig, op verschillende browsers en zowel op desktop, tablet als smartphone. Dankzij ons responsive design werkt uw website optimaal op alle platforms. Nadat u goedkeuring hebt gegeven over uw nieuwe website, zetten wij uw website live. Deze wordt dan bereikbaar voor iedereen via uw eigen domein.

 • 5. Website Onderhoud

  Om een optimale werking en veiligheid van uw website te garanderen is er website onderhoud nodig op geregelde tijdstippen. Indien u wenst om dit onderhoud uit handen te geven, kan u via ons website onderhoud aanvragen.

Wenst u een offerte aan te vragen voor het webdesign van uw nieuwe website?

Elke website is uniek, dat maakt het ook moeilijk om één en dezelfde prijs te kleven op elk webdesign. De functionaliteit, uitstraling, grootte,… van elke site is verschillend en daarom geven wij graag een offerte gebaseerd op uw specifieke noden en wensen voor uw nieuwe website.

Vertel ons zo uitgebreid als mogelijk wat u van ons en uw nieuwe website verwacht en wij bezorgen u met plezier een op maat gemaakt offerte die volledig bij uw wensen aansluit.

Indien u akkoord gaat met deze offerte nemen wij verder contact met u op om alle details samen met u te bespreken. We willen uiteraard op één lijn zitten met u vanaf de start, omdat wij 100% klanttevredenheid willen garanderen.

Mobielvriendelijk design

Meer dan 50% van de internetgebruikers surft via de smartphone. Dit betekent dan ook dat uw website zowel op desktop, tablet als smartphone correct en overzichtelijk moet weergegeven worden. Al onze websites worden opgemaakt met responsive design, u hoeft zich hierover dus geen zorgen te maken.

Premium helpdesk

Ook na de oplevering van uw website zijn wij er voor u. Bij elke website die wij maken krijgt u 3 maanden gratis onderhoud, systeem/plugin updates en back-ups. Na deze periode kan u kiezen om bij ons een abonnement voor website onderhoud te nemen, of om dit volledig zelf te doen.

Gebruiksvriendelijk systeem

Een website dient gebruiksvriendelijk te zijn en makkelijk om zelf teksten en beelden aan te passen. Het WordPress content management system (CMS) waarin wij uw website bouwen hebt u zo onder de knie, waardoor u in de toekomst zelf op een handige manier inhoud kan aanpassen of updaten.

Vraag een gratis offerte aan

Alle voordelen op een rij

“Heb ik echt een website nodig?” vraagt u zich af?

Te vaak hoor ik mensen vragen: “Heb ik echt een website nodig?“. Het antwoord is heel simpel: JAZEKER! Wist u dat meer dan 20% van de Belgische en Nederlandse winkels en bedrijven geen website heeft? Als uw winkel, bedrijf of merk geen website heeft en alleen vertrouwt op bv. een Facebook-pagina, verliest u elke dag potentiële klanten en dus ook geld.

WebDesign Diensten

Met onze WebDesign diensten analyseren we de behoeften van onze klanten en beginnen we met het bouwen van de website die hier perfect op aansluit. Wij bespreken vooraf met u alle kosten om uw website te laten bouwen, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. U krijgt een complete responsive website, waardoor deze zowel op computer, tablet als op smartphone perfect wordt weergegeven.

Facebook pagina?

Een Facebook-pagina kan een uitbreiding zijn van uw website waar de interactie met uw klanten plaatsvindt. Maar deze pagina’s zijn beperkt voor het weergeven van uw producten en diensten. Uw positie in Google is hierdoor ook niet zoals gewenst. Dat is waarmee wij u kunnen helpen, dankzij professioneel, echter betaalbaar Webdesign aan te bieden.

Gebruiksvriendelijk CMS

Een enorm voordeel is dat wanneer de website is voltooid, klanten kunnen kiezen om zelf volledig de controle te nemen met het eenvoudig te gebruiken WordPress Content Management Systeem (CMS). Eveneens kan er gekozen worden om het website onderhoud over te laten aan ons. Dit is een extra dienst die wij als webdesign bureau aanbieden.

Volledig in eigen handen

Een ander groot voordeel van het hebben van een eigen website is dat deze volledig van u is. U hebt een domeinnaam, webhosting en uw website volledig in eigen handen, terwijl Facebook plotseling kan wijzigen of zelfs verdwijnen. Dat klinkt misschien drastisch, maar de realiteit is dat zakelijke pagina’s door de recente wijzigingen van het Facebook-algoritme plotseling veel verwijzingsverkeer en weergaven hebben verloren. Zodoende verliest u het contact met reeds bestaande en toekomstige klanten. En dan spreken we zelfs nog niet over het enorme aantal mensen dat recent het platform achter zich heeft gelaten.

e-Commerce Webshop laten bouwen?

Online bedrijven zijn enorm snel gegroeid en mensen winkelen zonder enige moeite online, over de hele wereld. Als uw winkel zijn producten nog niet online verkoopt, loopt u mogelijk veel potentiële verkopen mis. Wij kunnen een volledig professionele e-commerce webshop voor u bouwen, waarbij u op een zeer gebruiksvriendelijke manier de volledige controle over het aanbod van producten in eigen handen hebt. Het runnen van uw eigen online winkel is zo eenvoudig als het maar kan zijn!

Meten is weten

Een website laten maken ‘om gewoon een website te hebben’ is geen goed idee. Daarom is waardevolle content aanbieden aan uw (toekomstige) klanten de boodschap! Maar, hoe komt u te weten of uw content waardevol is? Wel, alles kan gemeten worden en zodoende ook uw website. Inbegrepen in de website die wij voor u creëren zit Google Analytics. Analyseer alle data van uw bezoekers, hoe zij uw website bezoeken, waarop ze klikken, wat hun locatie is en zoveel meer!

Logo Google Analytics

Breng uw bedrijf nu online!

 • Gebruiksvriendelijk CMS
 • Responsive = mobielvriendelijk
 • e-Commerce Webshop
 • Betaalbaar WebDesign
 • Verhoog uw omzet
Gratis offerte

Nog steeds niet overtuigd waarom uw winkel of bedrijf een website nodig heeft?

Dit kan slecht nieuws betekenen voor uw omzet. Ik hoor u vragen “waarom?“. Wel, omwille van volgende redenen:

1. De eerste indruk telt

Mensen beoordelen uw bedrijf, merk of winkel volgens hun eerste indruk. Zodoende zullen ze u of uw merk misschien niet leuk vinden, vertrouwen of zelfs helemaal niet kennen als ze geen website terugvinden die weergeeft wie u bent of wat uw bedrijf doet. 

2. Onmiddellijke resultaten

Mensen zijn constant online en willen onmiddellijk resultaten zien. Wanneer uw klanten u willen bellen of snel contact met u willen opnemen per e-mail, willen ze al die informatie op één plek kunnen terugvinden, en dat is op uw website. Eveneens zeer makkelijk up-to-date te houden wanneer u maar wilt!

3. Klein bereik via Facebook

En hoe zit het dan met Facebook? Wel, u kan best ook nog een Facebook-pagina naast uw website hebben. Beide gaan hand in hand. Het is wel belangrijk om te weten dat niet iedereen Facebook heeft. Daarnaast is het organische bereik van uw facebookpagina zo klein geworden, dat mensen die uw pagina leuk vinden amper uw berichten zullen zien verschijnen in hun tijdlijn.

4. Website = geldverspilling?

Misschien denkt u dat betalen voor een professionele website pure geldverspilling is. Dat is uiteraard niet correct. Als u een slechte website hebt, is het inderdaad beter om er helemaal geen te hebben. Hebt u nooit eerder een website bezocht die vreselijk traag was? Of een website waarop nauwelijks informatie op terug te vinden is of up-to-date is. Een professionele website laten maken door ons biedt hier de oplossing. Wij leveren een zeer snelle website in combinatie met onze snelle web hosting.

5. Goedkoop is duurkoop

Kiezen voor een gratis of zeer goedkoop alternatief om een website te (laten) bouwen kan u uiteindelijk duur komen te staan. Hier kan slechte code in uw nadeel uitdraaien, omdat het algoritme van Google uw website lager zal ranken. Bekijk dus vooraf goed alle opties alsook de totale prijs voor webdesign, alvorens u in zee gaat met iemand.

6. Waardevolle inhoud

Mensen willen zien dat u toegewijd bent als het gaat om uw winkel of bedrijf. Waarom zouden zij anders voor u moeten kiezen? Een professioneel ogende website, met waardevolle inhoud en duidelijke informatie; daar kopen klanten graag uw producten of willen ze met u samenwerken. Professioneel en betaalbaar WebDesign, daarom kiezen bedrijven voor Manillion!

web design responsive screens betaalbaar webdesign
Webdesign Wordpress logo
Webdesign WooCommerce logo