Nieuwe website bouwen voor uw bedrijf?

Manillion helpt u graag bij het bouwen van een nieuwe website, of bij het vernieuwen van een bestaande website in de vorm van een redesign. Een mooie, professionele website met de meest recente technologie levert de beste gebruikerservaring voor uw (potentiële) klanten. Daarnaast is uw website zoveel meer dan enkel een online visitekaartje, waarmee u een goede eerste indruk wilt maken op uw bezoekers.

Uw online omzet verhogen?

Een goed ontworpen website zorgt ervoor dat uw bezoekers sneller zullen overgaan tot actie. Of het nu gaat over een samenwerking met uw bedrijf of om een aankoop van uw producten. Als webdesign bureau bieden wij niet enkel een mooie website, maar een totaalpakket als oplossing om uw bedrijf te laten groeien en uw online omzet te verhogen!

website laten bouwen top afbeelding
Website laten bouwen webshop

Uw eigen e-Commerce Webshop?

Indien u wenst kunt u uw WordPress website ook uitbreiden tot een volwaardige webshop. En dit met hetzelfde gebruiksgemak, in combinatie met uw WordPress website. Start met de online verkoop van uw eigen producten. Bestellingen ontvangen in uw mailbox, uw voorraad beheren, betalingen ontvangen, producten toevoegen of verwijderen,… dit kunt u voortaan helemaal zelf, zonder enige moeite en 24/7!

Ervaar een zorgeloos proces

Manillion garandeert u een zorgeloos proces bij het bouwen van uw nieuwe WordPress website. Wij bespreken samen met u alle mogelijke opties en zorgen voor betaalbaar én professioneel webdesign. Het bouwen van uw nieuwe website wordt op deze manier een aangenaam project, waarbij u van bij de start weet wat u mag verwachten.

Webdesign is een cruciaal onderdeel van uw online marketing strategie

Een professionele website is voor elk type bedrijf van essentieel belang voor hun online marketing strategie. Uw aanwezigheid op het internet verhoogt tenslotte uw online zichtbaarheid, waarmee u bouwt aan de bekendheid van uw merk of onderneming.

Call-to-action

Het ultieme doel van een goed ontworpen website is om uw bezoekers zo goed mogelijk te informeren over uw producten en diensten. Omdat u natuurlijk wilt dat uw bezoekers overgaan tot actie, biedt u hen op de gepaste plekken een call-to-action.

Conversiepunten implementeren

Daarnaast is het ook van belang dat u conversiepunten in uw website verwerkt. Dit kan in de vorm van een contactformulier, een video die kan afgespeeld worden, een pdf die kan gedownload worden, enz.. Verder kunt u ook een terugbelafspraak laten inplannen en de mogelijkheid bieden om een product of dienst aan te kopen.

Integratie van Google diensten

Bij elke website die wij bouwen, integreren wij standaard Google Analytics en richten wij Google Search Console voor u in. Hiermee kunt u op de voet volgen wat de bezoekers op uw website uitvoeren en waar eventueel enige bijsturing van uw website nodig is. Indien u dit wenst, kunnen wij ook uw Google My Business pagina voor u instellen. Deze laatste is van cruciaal belang om lokaal gevonden te worden in Google.

webdesign online marketing strategie

Mobielvriendelijk design

Ongeveer 50% van alle internetgebruikers surft via de smartphone. Dit betekent dat uw website zowel op desktop, tablet als smartphone correct en overzichtelijk moet worden weergegeven. Al onze websites worden opgemaakt met responsive design, u hoeft zich hierover dus geen zorgen te maken.

Website onderhoud

Ook na de oplevering van uw website zijn wij er uiteraard nog steeds voor u. Bij elke website die wij bouwen is een garantieperiode van 3 maanden inbegrepen. Ook kunt u ervoor kiezen om bij ons een abonnement voor website onderhoud te nemen, zodat wij uw website voor u in optimale conditie houden.

Gebruiksvriendelijk systeem

Een website dient gebruiksvriendelijk te zijn en makkelijk om zelf teksten en beelden aan te passen. Het WordPress content management system (CMS) waarin wij uw website bouwen heeft u zo onder de knie. Hierdoor kunt u in de toekomst zelf zeer makkelijk tekst en afbeeldingen aanpassen of updaten.

Onze workflow

Stap 1

Analyse

Wij bespreken samen al uw wensen en verwachtingen van uw nieuwe website. Als ervaren webdesigners bedenken wij de beste manier om alle verwachtingen van onze klanten in te lossen. Eveneens plannen wij alle verdere stappen in van zodra wij alle nodige content voor uw site ontvangen.

Stap 2

Design

Passend bij de uitstraling van uw merk of bedrijf ontwerpen wij een professioneel en mobielvriendelijk website design. Wij bouwen een betaalbare website voor u, omdat wij enkel de nodige features voor u inbouwen. Hiermee focussen wij volledig op wat u écht nodig heeft om uw bedrijf te laten groeien.

Stap 3

SEO

Wij optimaliseren uw website op het gebied van SEO (Search Engine Optimization), zodat deze goed vindbaar wordt voor zoekmachines als Google. Meer zichtbaarheid betekent meer bezoekers, waardoor uw omzet uiteindelijk zal verhogen!

Stap 4

Testen

Wij testen uw nieuwe website uitvoerig, op verschillende browsers en zowel op desktop, tablet als smartphone. Dankzij ons responsive design werkt uw website optimaal op alle platforms.

Stap 5

Go Live

Binnen de afgesproken deadline en nadat u uw goedkeuring heeft gegeven over het gehele project, zetten wij uw nieuwe website live. Deze wordt dan bereikbaar voor iedereen op het internet, via uw eigen domein.

Stap 6

Website Onderhoud

Om een optimale werking en de veiligheid van uw website te garanderen is er op geregelde tijdstippen website onderhoud nodig. Indien u wenst om dit onderhoud uit handen te geven, kunt u via ons ook website onderhoud aanvragen. Hiermee bent u verzekerd van een perfect werkende en beveiligde website die vele jaren meegaat.

Wenst u een offerte voor het maken van een website?

Elke website is uniek en dat maakt het dan ook moeilijk om één en dezelfde prijs te kleven op elk type webdesign. De functionaliteit, uitstraling, grootte,… van elke site is verschillend. Daarom leveren wij u graag een offerte gebaseerd op uw specifieke noden en wensen. Hierdoor krijgt u een duidelijk overzicht van de kosten om uw website te laten maken.

Vertel ons zo uitgebreid mogelijk wat u van ons en uw nieuwe website verwacht en wij bezorgen u met plezier een op maat gemaakte offerte die volledig bij uw wensen aansluit.

Indien u akkoord gaat met deze offerte nemen wij contact met u op om verder alle details samen met u te bespreken. We willen uiteraard vanaf de start op één lijn zitten met u, omdat wij de volle 100% klanttevredenheid willen garanderen.

Waarom wij WordPress gebruiken?

Het content management system (CMS) van WordPress biedt oneindig veel mogelijkheden waarmee u als klant zelfstandig uw website kunt beheren. U heeft geen kennis van code programmeren nodig, omdat u in een omgeving werkt die er hetzelfde uitziet als een handig tekstverwerkingsprogramma.

WordPress heeft u zo onder de knie, met een beperkte hoeveelheid aan uitleg. Het content management system is uitermate flexibel en gebruiksvriendelijk waarbij teksten en afbeeldingen snel zijn aan te passen.

Vanaf heden bieden wij ook een premium licentie aan van Elementor Pro en Astra Pro, inbegrepen bij elke website die wij afleveren. Zo wordt het nog makkelijker voor u om uw website up-to-date te houden.

Wist u dat 33% van alle websites wereldwijd gebruikmaken van WordPress? Dat kan tellen, toch? Dat is dan ook precies de reden waarom wij bij Manillion kiezen voor WordPress webdesign.

Alle voordelen op een rij

U vraagt zich af: “Heb ik echt een website nodig?”

Te vaak hoor ik mensen vragen: “Heb ik echt een website nodig?“. Het antwoord is heel simpel: JAZEKER! Wist u dat meer dan 20% van de Belgische en Nederlandse winkels en bedrijven nog steeds geen website heeft? Als uw winkel, bedrijf of merk geen website heeft en alleen vertrouwt op bv. een Facebook-pagina, verliest u elke dag potentiële klanten en dus ook geld.

Webdesign Diensten

Met onze Webdesign diensten analyseren we de behoeften van onze klanten en beginnen daarna met het bouwen van een website die hier perfect op aansluit. Wij bespreken met u vooraf alle kosten om uw website te laten bouwen, waardoor u later niet voor verrassingen komt te staan. U krijgt een complete responsive website, waardoor deze zowel op computer, tablet als op smartphone perfect wordt weergegeven.

Facebook pagina?

Een Facebook-pagina kan een uitbreiding zijn van uw website waar de interactie met uw klanten plaatsvindt. Maar deze pagina’s zijn beperkt voor het weergeven van uw producten en diensten. Uw positie in Google is hierdoor ook niet zoals gewenst. Dat is waarmee wij u kunnen helpen, dankzij professioneel, echter betaalbaar webdesign aan te bieden.

Gebruiksvriendelijk CMS

Een enorm voordeel is dat wanneer de website is voltooid, klanten kunnen kiezen om zelf volledig de controle te nemen met het eenvoudig te gebruiken WordPress Content Management Systeem (CMS). Eveneens kan er gekozen worden om het website onderhoud over te laten aan ons. Dit is een extra dienst die wij als webdesign bureau aanbieden.

Website in eigen beheer

Een ander groot voordeel van het hebben van een eigen website is dat deze volledig van u is. U heeft een domeinnaam, webhosting en uw website volledig in eigen beheer, terwijl Facebook plotseling de regels kan wijzigen of op een gegeven moment zelfs plots helemaal kan verdwijnen.

Dat klinkt misschien drastisch, maar de realiteit is dat zakelijke pagina’s door de recente wijzigingen van het Facebook-algoritme plotseling veel verwijzingsverkeer en weergaven hebben verloren. Zodoende verliest u het contact met reeds bestaande en toekomstige klanten. En dan spreken we zelfs nog niet over het enorme aantal mensen dat recent het platform achter zich heeft gelaten.

e-Commerce Webshop laten bouwen?

Online bedrijven zijn enorm snel gegroeid en mensen winkelen zonder enige moeite online, over de hele wereld. Indien u uw producten of diensten nog niet online verkoopt, loopt uw onderneming mogelijk veel potentiële verkopen mis. Wij kunnen een complete professionele e-commerce webshop voor u bouwen, waarbij u op een zeer gebruiksvriendelijke manier de volledige controle over het aanbod van producten in eigen handen heeft. Het runnen van uw eigen webwinkel is zeer eenvoudig!

Meten is weten

Een website laten maken ‘om gewoon een website te hebben’ is geen goed idee. Daarom is waardevolle content aanbieden aan uw (toekomstige) klanten de boodschap! Maar, hoe komt u te weten of uw content waardevol is? Wel, alle data kan gemeten worden en zodoende ook die van uw website.

Inbegrepen in de website die wij voor u creëren zit Google Analytics. Analyseer alle data van uw bezoekers, hoe zij uw website bezoeken, waarop ze klikken, vanaf welke locatie ze dit doen en zoveel meer!

Logo Google Analytics

Breng uw bedrijf nu online!

  • Gebruiksvriendelijk CMS
  • Responsive = mobielvriendelijk
  • e-Commerce Webshop
  • Betaalbaar WebDesign
  • Verhoog uw omzet

Niet overtuigd waarom uw winkel of bedrijf een website nodig heeft?

Dit kan nadelig zijn voor uw omzet. En wel omwille van volgende redenen:

1. De eerste indruk telt

Mensen beoordelen uw bedrijf, merk of winkel volgens hun eerste indruk. Zodoende zullen ze u of uw merk misschien niet leuk vinden, vertrouwen of zelfs helemaal nooit ontdekken. Omdat ze geen website terugvinden die weergeeft wie u bent of wat uw bedrijf eigenlijk doet.

2. Onmiddellijke resultaten

Mensen zijn constant online en willen met één  enkele klik onmiddellijk resultaten zien. Wanneer uw klanten u willen bellen of snel contact met u willen opnemen per e-mail, willen ze al die informatie op één plek kunnen terugvinden, en dat is op uw website.

Eveneens is deze informatie zeer makkelijk up-to-date te houden wanneer u maar wilt!

3. Klein bereik via Facebook

En hoe zit het dan met Facebook? Wel, u kan best ook nog een Facebook-pagina naast uw website hebben. Beide gaan hand in hand. Het is wel belangrijk om te weten dat niet iedereen Facebook heeft.

Daarnaast is het organische bereik van uw facebookpagina enorm klein geworden. Hierdoor krijgen mensen die uw pagina leuk vinden amper uw berichten te zien op hun tijdlijn.

4. Een website is geldverspilling?

Misschien denkt u dat betalen voor een professionele website pure geldverspilling is. Dat is uiteraard niet correct. Indien u een slechte website heeft, is het inderdaad beter om er helemaal geen te hebben.

Heeft u nooit eerder een website bezocht die vreselijk traag was? Of een website waarop nauwelijks informatie op terug te vinden is of up-to-date is. Een professionele website laten maken door ons biedt hier de oplossing. Wij leveren een zeer snelle website in combinatie met onze snelle web hosting.

5. Goedkoop is duurkoop

Kiezen voor een gratis of zeer goedkoop alternatief om een website te (laten) bouwen kan u uiteindelijk duur komen te staan. Hier kan slechte optimalisatie in uw nadeel uitdraaien, omdat het algoritme van Google uw website lager zal ranken in de zoekresultaten. Bekijk dus vooraf goed alle opties alsook de totale prijs voor webdesign, alvorens u in zee gaat met iemand.

6. Waardevolle inhoud

Mensen willen zien dat u toegewijd bent als het gaat om uw winkel of bedrijf. Waarom zouden zij anders voor u moeten kiezen? Een professioneel ogende website, met waardevolle inhoud en duidelijke informatie; daar kopen klanten graag uw producten of willen ze gebruik maken van uw diensten. Professioneel en betaalbaar Webdesign, daarom kiezen bedrijven voor Manillion!

Enkele voorbeelden

Webdesign WordPress logo
Webdesign WooCommerce logo
Scroll naar top