Manillion Enterprise wil graag helpen tijdens de Covid-19 crisis

Manillion helpt beat covid crisis
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Bent u zelf of kent u een kleine zelfstandige Belgische ondernemer zonder website die momenteel hard getroffen wordt door de maatregelen omtrent het hele Covid-gebeuren? Zou uzelf of deze persoon enorm geholpen zou zijn indien het mogelijk was om online producten/diensten te kunnen aanbieden?

Indien ja, kom dan via onderstaand formulier met mij in contact en help me om dit bericht te verspreiden. Ik zou namelijk graag (om te beginnen) 1 persoon helpen door gratis een website met webshop te bouwen. Het enige wat ik aanreken is €59,99/maand vanaf de 3de maand, voor het onderhoud, de hosting en de domeinnaam. Deze dien ik zelf ook te bekostigen en het onderhoud kost mij mijn tijd. De website zelf is dus geheel gratis!

Waarom wil ik graag helpen tijdens deze crisis?

Als zelfstandig ondernemer, woonachtig op de Filipijnen, zit ik ondertussen ook in een volledige lockdown. Sinds de aankondiging van deze wereldwijde Covid-19 crisis ondervindt mijn business hiervan, zoals die van velen, de impact. Hier hebben ze overigens ook niet dezelfde noodmaatregelen als in België, waarop (technisch) werklozen en ondernemingen tijdelijk kunnen terugvallen.

In deze zin geloof ik erg in het motto van “paying it forward”. We komen hier namelijk enkel door als we elkaar helpen en samenwerken. Uiteindelijk zou dit ook reclame kunnen zijn voor mij, daar wind ik geen doekjes om. En wie weet pluk ik er dan na deze crisis heel misschien wel de vruchten van…

De bedoeling is om snel te schakelen en binnen 1 week een functionele website met webshop online te hebben. Het is dan ook wel noodzakelijk dat de persoon die ik uitkies reeds beschikt over teksten en beelden die op de website en in de webshop moeten komen.

Vindt u uzelf de geschikte kandidaat om samen aan de slag te gaan met dit project? Vul dan onderstaande formulier in en vertel mij waarom ik net voor u moet kiezen. Wie weet hoort u dan spoedig van mij, want ik kies in de week van 6 april 2020 iemand uit.

Like en volg zeker de Manillion Enterprise facebookpagina, aangezien ik daar zal aankondigen wie uitgekozen wordt.

Bedankt en succes!
Tom

Of beschrijf kort welke diensten/producten u aanbiedt.

**Algemene voorwaarden: Ik ga ermee akkoord om vanaf de 3de maand na oplevering van de website €59,99/maand te betalen voor hosting, domeinnaam en website onderhoud (Web Care Plus). Eveneens geef ik toestemming aan Manillion Enterprise om mijn e-mailadres te gebruiken om met mij in contact te komen aangaande promoties m.b.t. webdesign en grafisch ontwerp.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll naar top