28 maart 2020

Manillion Enterprise wil graag helpen tijdens de Covid-19 crisis

Manillion helpt ondernemers beat coronacrisis

Deel dit artikel:

Bent u zelf of kent u een kleine zelfstandige Belgische ondernemer zonder website, die momenteel hard getroffen wordt door de maatregelen omtrent het hele Covid-gebeuren? Zou uzelf of deze persoon enorm geholpen zou zijn indien het mogelijk was om online producten/diensten te kunnen aanbieden via een webshop?

Indien ja, kom dan via onderstaand formulier met mij in contact en help me om dit bericht te verspreiden. Ik zou namelijk graag, om te beginnen, 1 persoon helpen door gratis een website met webshop te bouwen. Het enige wat ik aanreken is €59,99/maand vanaf de 2de maand, voor het onderhoud, de hosting en de domeinnaam. De website zelf is geheel gratis!

Waarom wil ik graag helpen tijdens deze crisis?

Als zelfstandig ondernemer, sinds 2017 woonachtig op de Filipijnen, zit ik ondertussen ook reeds enkele weken in een volledige lockdown. Sinds de aankondiging van deze wereldwijde Covid-19 crisis ondervindt mijn business, net zoals die van vele anderen, hiervan de impact. Hier hebben ze overigens ook niet dezelfde noodmaatregelen als in België, waarop (technisch) werklozen en ondernemingen tijdelijk kunnen terugvallen.

In deze zin geloof ik sterk in het motto van “paying it forward”. We komen hier namelijk enkel door als we elkaar helpen en door samen te werken. Daarom wil ik graag ondernemers helpen om hun zaak online te krijgen, middels een webshop. Misschien geldt dit ook een beetje als reclame voor mij, dat is dan mooi meegenomen. En wie weet pluk ik er dan na deze crisis heel misschien wel de vruchten van…

De bedoeling is om snel te schakelen en binnen 1-2 weken een functionele website met webshop online te hebben. Het is dan ook wel noodzakelijk dat de persoon die ik uitkies reeds beschikt over teksten en beelden die op de website en in de webshop moeten komen.

Vindt u uzelf de geschikte kandidaat om samen aan de slag te gaan met dit project? Vul dan onderstaande formulier in en vertel mij waarom ik net voor u moet kiezen. Wie weet hoort u dan spoedig van mij, want ik kies vóór 19 april 2020 iemand uit.

Like en volg zeker de Manillion Enterprise facebookpagina, aangezien ik daar zal aankondigen wie uitgekozen wordt. Verder kunt u uiteraard ook steeds een offerte aanvragen mocht u interesse hebben in mijn diensten.

Bedankt en succes!
Tom

Of beschrijf kort welke diensten/producten u aanbiedt.

**Algemene voorwaarden: Ik ga ermee akkoord om vanaf de 2de maand na oplevering van de website €59,99/maand te betalen voor hosting, domeinnaam en website onderhoud (Web Care Plus). Eveneens geef ik toestemming aan Manillion Enterprise om mijn e-mailadres te gebruiken om met mij in contact te komen aangaande promoties m.b.t. webdesign en grafisch ontwerp.

Deel dit artikel:

Scroll naar top