Manila Auto Salon 2018 – Foto’s

Featured Manila Auto Salon 2018

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

U wist ongetwijfeld al dat wij gek zijn op auto’s? Dat is ook exact de reden waarom wij afgelopen donderdag een bezoek brachten aan het Manila Auto Salon 2018 (12de editie), gecombineerd met de 24ste Sport Truck Show. Dit evenement loopt nog tot zondagavond in het SMX Convention Center nabij Mall of Asia in Manilla. Misschien wat lastig om het vliegtuig te nemen vanuit België of Nederland enkel voor deze show, maar indien u in Manilla bent is dit de place to be. Tickets kosten slechts P150, dat is nog geen 2,5 euro!

12th Manila Auto Salon 2018

 

Auto’s, trucks en modellen

Het SMX Convention Center staat vol custom auto’s, trucks en zeker niet te vergeten; prachtige modellen! Meer dan 200 voertuigen zij er te bezichtigen, verdeeld over vier hallen. Elk van hen gaat voor de titel best in show, evenals vele andere categorieën. Van super getunede supercars, off-road monsters, tot prachtig gerestaureerde oldtimers. Het 2018 Manila Auto Salon en Sport Truck Show heeft voor elke autofreak wel iets te bieden.

Manilla Auto Salon 2018 - Nissan GT-R

 

Aftermarket onderdelen

Er zijn ook verschillende standen voor diegenen die op zoek zijn naar aftermarket onderdelen of accessoires voor hun auto of truck. There are also booths for those who are looking for aftermarket parts or other accessories for their car or truck. Evenals voor memorabilia, kleding en kleding, chemicaliën en smeermiddelen, banden, wielen en speciaal gereedschap.

Logo Automotive Philippines

 

Neem een kijkje in het foto album

Ik denk dat u de boodschap wel begrepen hebt; allen daarheen, of u mist de beste show van het jaar hier in Manilla! We houden u niet langer in spannen, neem een kijkje in het foto album op onze automotive gerelateerde facebookpagina. Vergeet zeker niet om deze te liken en te volgen, aangezien we regelmatig degelijke content delen. Vergeet ook niet om onze instagram pagina te checken en te liken: Automotive Philippines.

Manilla Auto Salon 2018 - RWB Porsche 964 Noah
Manilla Auto Salon 2018 - truck 01
Manilla Auto Salon 2018 - Forgiato SUV
Manilla Auto Salon 2018 - models 01
Manilla Auto Salon 2018 - Porsche 911 GT3 RS
Manilla Auto Salon 2018 - models 02

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Scroll naar top