26 december 2019

20% Korting op Hosting – Gelukkig Nieuwjaar 2020

happy 2020 korting op hosting

Deel dit artikel:

Gelukkig Nieuwjaar en al het beste voor 2020! Om het nieuwe jaar knallend in te gaan geven wij 20% korting op hosting! Gebruik de kortingscode NY2020 in uw winkelmandje.

Web hosting bij Manillion is snel en betrouwbaar en levert u daardoor de beste prestaties voor uw website. Dit alles krijgt u overigens bij alle pakketten, van Starter tot Pro Plus! Daarbovenop upgraden wij vanaf februari 2020 onze servers voor een nog betere snelheid én krijgen alle pakketten onbeperkt dataverkeer.

Waar wacht u nog op? Profiteer nu van deze aanbieding en beheer uw website zonder zorgen.

20% KORTING op alle hostingpakketten!

Indien u nog vragen heeft, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Prettige Feestdagen,
Manillion Enterprise

*Voorwaarden: geldig op alle bestellingen van 26 december 2019 tot 6 januari 2020 middernacht en slechts voor eenmalig gebruik en op 1 pakket. Gebruik NY2020 bij uw bestelling. Deze aanbieding mag niet worden gecombineerd met enige andere verkoop, promotie, korting, code, kortingsbon en / of aanbieding. BTW komt niet in aanmerking voor korting. Deze aanbieding kan niet worden ingewisseld voor contant geld of cadeaubonnen en is niet geldig voor eerdere aankopen. Na het eerste jaar zal de web hosting worden aangerekend aan het reguliere tarief indien er beslist wordt om verder gebruik te maken van deze dienst bij Manillion.

Deel dit artikel:

Scroll naar top