26 mei 2020

Uw klanten online laten bestellen én betalen? Bekijk onze demo!

klanten online laten bestellen en betalen

Deel dit artikel:

Heeft u reeds een plan van aanpak uitgewerkt?

Terwijl de economie stilaan terug aan het opstarten is, zijn de gevolgen van de coronacrisis en de nasleep van de daarbij horende sluitingen van winkels meer dan voelbaar. Tijdens deze verplichte sluitingen van fysieke winkels hebben vele ondernemers hun weg gevonden naar de onlinewereld. Voor velen verliep dit zonder enige voorbereiding, om toch maar hun zaak te laten overleven. De grote vraag is, hoe pakt u dit aan naar de toekomst toe en wat te doen bij een mogelijke tweede golf aan besmettingen? Heeft u reeds een plan van aanpak uitgewerkt?

Uw klanten online laten bestellen én betalen vanuit hun luie zetel

Ook na deze coronacrisis blijft het belangrijk om uw klanten de mogelijkheid aan te bieden om online te bestellen. Niet enkel voor het gemak van uzelf, maar des te meer naar uw klanten toe. Deze kunnen letterlijk vanuit hun luie zetel uw producten bestellen én contactloos betalen. Zónder dat u commissie af moet staan op uw producten! Wij bij Manillion bieden deze mogelijkheid reeds geruime tijd aan, tegen een zeer scherpe prijs.

Bestellingen opvolgen in uw mailbox en via het dashboard van uw website

Thuislevering aanbieden of enkel laten afhalen? Die keuze is geheel aan u. Een enorme sprong voorwaarts is dat u bestellingen rechtstreeks in uw mailbox ontvangt en deze via uw website kunt opvolgen in een overzichtelijk dashboard. De voorraadstatus van uw product wordt automatisch bijgewerkt in het systeem en de betaling wordt netjes op uw rekening gestort.

Neem een kijkje op onze demoshop

Online is niet de toekomst… online is NU. Bekijk snel onze demoshop en wat deze voor uw onderneming zou kunnen betekenen. Een professionele website met webshop, volledig in uw huisstijl met een zeer handig bestel- en betaalsysteem. Nu voor slechts €59,99/maand alles inbegrepen (hosting, domeinnaam én onderhoud).

DEMO: www.manillion.be/demoshop/

Betalingen ontvangen via Bancontact, iDeal,...

Betalingen in uw webshop kunt u laten doen via oa. Bancontact, of indien u ook klanten uit Nederland wilt bedienen, via iDeal. Wij raden hiervoor het gebruik aan van Mollie, een dienst zonder abonnementskosten maar met een vaste kost per betaling. Dit is een onafhankelijke dienst die wij aanraden aan onze klanten en verdienen hier zelf niets aan. U bent geheel vrijblijvend in de keuze van een andere betalingspartner.

Hebben wij uw interesse gewekt? Kom dan snel in contact via ons contactformulier.

Deel dit artikel:

Scroll naar top