Website maintenance

WordPress website onderhoud

Steeds een geoptimaliseerde en veilige website!

Een website onderhouden is één van die zaken die dikwijls over het hoofd worden gezien. Overigens neemt dit ook aardig wat tijd in beslag, vandaar dat niet iedereen dit een fijne klus vindt. Geen nood, Manillion helpt u graag met het website onderhoud van uw WordPress site. Zowel voor grote als kleine websites.

Het onderhouden van een website kan u vergelijken met het nazicht van uw wagen. Alles onder de motorkap van de website wordt in uitstekende conditie gehouden, zodat deze altijd perfect blijft werken en optimaal beveiligd is.

Beveiligde website

Uw website wordt steeds voorzien van de meest recente beveiligingsupdates.

Snelheid

Optimale prestaties van uw website dankzij uitgebreid onderhoud.

Back-ups

Altijd een recente back-up van uw website en database bij de hand.

Licenties

Officiële softwarelicenties voor uw website met de meest recente updates.

Prijzen website onderhoud

Web Care Basic

WordPress
onderhoudspakket
49
99
/maand
 • Back-up van uw website en database bij uw eigen hosting
 • Core updates van WordPress, thema en plugins van zodra beschikbaar
 • Wekelijks optimalisatie website en database
 • Software licenties
 • Web hosting
 • Domeinnaam (.be/.nl/.eu/.com)

Web Care Plus

WordPress onderhoud + hosting
+ domeinnaam
69
99
/maand
 • Dagelijks volledige back-up van uw website en database
 • Core updates van WordPress, thema en plugins van zodra beschikbaar
 • Wekelijks optimalisatie website en database
 • Software licenties
 • Web hosting inbegrepen
 • Domeinnaam inbegrepen (.be/.nl/.eu/.com)
Meest gekozen

Wat is inbegrepen in het website onderhoud?

Manillion neemt deze tijdsintensieve taken graag van u over. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw WordPress website en u kan zich volledig focussen op uw bedrijf en klanten.

Ik beveilig uw website, zodat alle handelingen van buitenaf 24/7 in de gaten worden gehouden. Pogingen om uw website te hacken, spam en virussen maken zo geen schijn van kans.

Ik maak dagelijks back-ups van uw volledige website en database, dus mocht er alsnog iets mislopen, kunnen deze in geen tijd terugzetten naar de oorspronkelijke versie.

Ik hou alle updates van uw WordPress website in de gaten. WP core updates en plugin updates worden eerst getest, of deze compatibel zijn met uw website. Indien er zich geen problemen voordoen, voer ik deze door over de gehele website. Wanneer u bij mij een website heeft aangekocht, hou ik ook uw website thema up-to-date van zodra hiervan een update wordt uitgebracht.

Als laatste optimaliseer ik ook eenmaal per week uw website en database. Hiermee worden oude versies van pagina’s en berichten en overbodige data uit uw database verwijderd. Zo blijft de werking en snelheid van uw website in optimale conditie!

Website onderhoud op maat van uw onderneming?

Wenst u website onderhoud volledig op maat gemaakt voor u? Dat kan natuurlijk ook! Naast de standaard website onderhoudsformule bied ik ook pakketten waarbij ik eveneens de webhosting, aanpassingen en content voor u verzorg. Ik help u dan graag bij het aanmaken van een e-mailadres, mailbox, spamfilters, enzovoort.

Content Management

Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid dat i voor u de lay-out van uw website en bijhorende content aanpas of het assortiment van uw webshop up-to-date houd. Kom met ons in contact en wij vertellen u hierover graag meer.

Waarom kiezen voor Manillion?

Ik ga telkens met de grootste zorg aan de slag en sta u graag te woord mocht u vragen hebben over uw website. U hoeft zich geen zorgen te maken over de technische aspecten van uw website, ik neem deze taak met plezier van u over.

Kiezen voor website onderhoud bij Manillion is kiezen om uw focus volledig te richten op uw bedrijf. Ik zorg ervoor dat uw klanten steeds een vlotte ervaring krijgen op uw website.

Ik sta voor u klaar

Gebruikmaken van mijn vlotte service?

Scroll naar boven