18 december 2018

Christmas Sale 2018 – 15% KORTING!

Deel dit artikel:

Bij Manillion houden we ervan om mensen een glimlach op hun gezicht te toveren… en waarvan we nog meer houden is van kadootjes weg te geven! Er is dan ook geen betere tijd dan Kerst om iets extra weg te geven, niet waar? Dat is ook de reden waarom we vanaf vandaag onze Christmas Sale 2018 starten waarbij u 15% KORTING krijgt op alle Grafisch Ontwerp en WebDesign!

Indien u op zoek bent naar een logo ontwerp of gelijk welk type grafisch ontwerp, dan is het nu het moment om van onze diensten te genieten met een korting van 15% er bovenop. Of misschien is uw bedrijf dringend toe aan een (nieuwe) website? Maak dan nu gebruik van onze Christmas Sale 2018 korting van 15% en uw glimlach zal nog groter worden met de website die wij voor u kunnen bouwen.

Vrolijk kerstfeest iedereen!

Manillion


*Voorwaarden: geldig op alle bestellingen van 18 december tot 31 december 2018 middernacht en slechts voor eenmalig gebruik. Gebruik XMAS15 bij uw bestelling. Deze aanbieding mag niet worden gecombineerd met enige andere verkoop, promotie, korting, code, kortingsbon en / of aanbieding. BTW komt niet in aanmerking voor korting. Deze aanbieding kan niet worden ingewisseld voor contant geld of cadeaubonnen en is niet geldig voor eerdere aankopen.

Verwijs en verdien geld banner

Deel dit artikel:

Scroll naar top